Официјалната апликација на Twitter за Android доби своја нова верзија која можете да ја пробате овде.

Прочитај повеќе

СДСМ најави видео чат со Бранко Црвенковски за да се „интензивира директната комуникација со граѓаните“ со потенцијал да стане неделна веб рубрика.

Прочитај повеќе