Можно е Verizon да ја повлече својата понуда за купување на Yahoo! по дополнителниот скандал низ кој поминува овој некогашен главен играч во интернет индустријата. Причината за ваква одлука ќе биде штетата на имиџот на компанијата по откривањето на новиот напад. „Verizon можеби ќе побара да прекине со купувањето акции или да ги промени условите […]

Прочитај повеќе