T-mobile постави 300 hotspot точки низ цела Македонија

Корисниците ќе можат преку овие точки да се поврзат со интернет и „да се информираат за најновите случувања во светот, да ја проверат својата е-пошта, да бидат постојано онлајн на Facebook, да гледаат видеа на YouTube или пак да се поврзат со својата канцеларија кога се надвор од неа“, вели Т-Mobile.

За да ги најдете hotspot точките низ разните градови ќе може да се искористи Hotspot локаторот.

T-Mobile најави и прв .мк онлајн концерт во живо на 7 мај каде ќе се изведат .мк хитови во изведба на Македонска филхармонија. Концертот ќе може да се следи преку http://web.maxtv.mk.

13 коментари на “T-mobile постави 300 hotspot точки низ цела Македонија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии