I.T. е филмот кој ќе ја зголеми недовербата во „Интернетот на нештата“

I.T. е филм кој ќе ја зголеми недовербата во „Интернет на нештата“ и ИТ администраторите. Во филмот, кој се очекува да биде достапен во кината во САД на 23 септември, главна улога има поранешниот Џејмс Бонд, Пирс Броснан, кој како извршен директор на една компанија се соочува со куп последици предизвикани од ИТ администратор во неговата фирма, кој го злоупотребува неговиот паметен дом и ја нарушува приватноста на целото семејство.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии