Светско првенство и Twitter дискусија

Македонските твитерџии се договорија за хаш таг #svecko со кое ќе ги обележат твитовите со цел полесно да се идентификуваат и групираат. Благодарение на тој таг ви го претставуваме Twitter виџетот на #svecko преку кој ќе можете да ја следите дискусијата на македонските корисници.

Уживајте во Светското првенство!


1 коментар на “Светско првенство и Twitter дискусија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии