„Креативниот Интернет“ содржи разни веб проекти, YouTube и други видеа, музички и визуелни проекти. Некои од нив ги знаете, за некои сме пишувале, пример Kutiman, Аrcade Fire, BBC: dimensions и други, но сите од нив се феноменални и сигурно ќе најдете многу кои ќе ве импресионираат.

(via Јетон Алији)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии