Супер маса за Dungeons & Dragons

Последната епизода на „Super-Fan Builds“ можеби најдобро покажува зошто игрите на табла се враќаат. Можностите кои доаѓаат со технологијата, но и иновативноста на креаторите може да се забележат и при креирањето на оваа маса. Креаторите на масата користат куп технологија: софтвер, 3д-принтер, таблет-компјутери и огромен монитор да ја добијат најдобрата маса за Dungeons & Dragons.

Секако најважно при креирањето на масата и игрите останува љубовта на авторите, но технологијата значајно им ја олеснува работата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии