А за што се зборуваше толку многу? Истекот на нафта во Мексичкиот залив, Светското фудбалско првенство и, интересно, филмот Inception, се топ трендовите за кои се дискутираше на Twitter во 2010 година. Потоа следaт земјотресот во Хаити, досадната Вувузела и технолошките Apple iPad и Google Android…

Тоа што треба да се напомене е дека тренд кај Twitter не значи и најзборувано и најдискутирано нешто, туку највлијателно нешто во даден момент, или иновативното/новото пред популарното.

Целата листа на сите топ трендови според категории ќе ја најдете тука.

1 коментар на “Што беше популарно на Twitter вo 2010?

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии