Стив Хатфилд од Deloitte за иднината на работата

Дејан Соколоски

во Вести

Технологијата ја менува работата и работните позиции кои се потребни. Стив Хатфилд од Deloitte говори на оваа тема на самитот на Singularity. Најголем дел од предвидувањата не се новост, но дел од поентите се многу интересни.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии