Стив Џобс на состанок со неговиот тим од NeXT (1985)

IT.mk редакција

во Свет

Oва е едно од ретките видеа во кои е прикажан Стив Џобс како дискутира со неговиот тим од Next, компанијата која ја основа откако беше избркан од Apple. Подоцна Apple ќе го врати г. Џобс како директор, и ќе го купи софтверот на Next, што ќе се претвори во Mac OS X.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии