Стив Балмер: Сцена 2

IT.mk редакција

во Свет

{mosimage}Добро познатото "Developers, developers, developers!" на Стив Балмер доби свое продолжение. Како дел од кампањата на Microsoft, "I’m a PC", го гледаме Балмер како… па и нема што да се објаснува, видеото говори само за себе. Со среќа кампањата :)

 

 


Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии