Покрај истакнување на девиациите, најголемата промена, според мене како корисник кој не ја користи мрежата но често прегледува фотографии, е одличниот Super Browse бар најдолу на сајтот, со кој прелистувањето на сликите и фотографиите е лесно и прегледно.

Интересно, прелистувањето на фотографии е прилагодено да одговара на различни уреди, „од PC-ја до талбет и до мобилни уреди“ вели ко-основачот на devArt Ангело Сотира. Заради тоа се зголемени и копчињата на сајтот „за да можат да се кликаат и со глувче, но и со прст.“

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии