Стартуваа екстензиите за Safari со новата 5.0.1 верзија

Екстензиите беа најавени на почетокот на јуни на WWDC настанот, но иако тогаш беше објавена петатта верзија на прелистувачот, есктензиите не беа објавени со цел да им се даде време на програмерите да креаираат некои интересни додатоци.

Галеријата со сега стотина екстензии може да се пристапи преку прелистувачот, има опција во менито, ви се отвара листата со додатоците и можете лесно да ги гасите и вклучувате (како кај Chrome).

Apple Safari 5.0.1 можете да го симнете од официјалниот сајт.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии