Стартува редизајнот на Facebook Timeline

Facebook корисниците од Нов Зеланд први го добија редизајнираниот Timeline профил за кој пишавме пред скоро два месеца. Овој редизајн ќе ги помести сите постови во една лева колона, додека од десната страна ќе бидат апликациите и другите табови. Во моментов Facebook не сака да коментира за промените кои се достапни само во Нов Зеланд, но прашање на време е кога ќе бидат имплементирани за сите милијарда корисници.

Една од најинтересните промени е новата Collections Manager опција која дозволува да се персонализира содржината која е на почеток на Timeline, и да се променат табовите на десната страна од профилот. Еве како изгледа новиот дизајн, споделен од Овен Вилијамс од The Next Web.

3 коментари на “Стартува редизајнот на Facebook Timeline

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии