Стартува CityVille, дали ќе се заменат фармите со градови?

Zynga рече дека CityVille e најдруштвената игра до сега, играчите ќе можат да тргуваат со други градови т.е играчите ќе може да постават свои продавници или да праќаат возови со продукти во градовите на пријателите. Всушност за да направите метропола ќе мора да соработувате со пријателите. Колку повеќе продавници имате, толку повеќе ќе тргувате со пријателите и толку побрзо ќе градите големи згради и пристаништа.

CityVille е дефинитивно еден чекор понапред за ваквите друштвените игри.

CityVille ќе можете да ја играте тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии