Среќен роденден Tutoriali.com.mk!

Доколку имате искуство и знаење Tutoriali.com.mk нуди опција да се регистрирате и самите да додадете некој туторијал и текст со цел да се збогати библиотеката.

„И ете, дојде денот кога во блогот ќе кажам ‘Среќен роденден, www.tutoriali.com.mk!’, нешто за коешто искрено верував дека ќе се случи, а не дека ќе бидеме еден започнат квази-проект.“ вели Кирил Гаштеовски кој заедно со Милан Пецов, и подоцна Мартин Рајовски, го стартуваа сајтот.

Според статистиката, порталот забележува во просек по 2.600 посети и над 10.639 прелистувања на страни месечно, а во последниот месец се забележува и поголем раст според посетите.

Покрај поддршката од членовите на форумот на IT.com.mk, Tutoriali.com.mk отвори и соработка со други .мк сајтови како поралот за мобилни телефони gsm.mk и java.com.mk, кои се директни автори на Java водичите.

Среќен роденден Tutoriali.com.mk!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии