Blizzard постави навистина високи стандарди во гејминг светот, станаа познати по својата креативност и нови идеи креирајќи игри за кои секој гејмер знае.

За тоа како Ален Адам, Мајкл Мохејм и Френк Пирс го оформија Blizzard, започнувајќи како студенти со огромен ентузијазам за креирање игри, може да го чуете од самите креативци во видео ретроспективата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии