Средете го компјутерот со Cleaning Suite

Како поминува времето и како инсталирате најразлични апликации и игри, така се забавува работата на оперативниот систем, а компјутерот станува неспособен за реализација на целосниот потенцијал. Kако најдрастично, но и најефикасно средство е форматирањето и инсталирање нов оперативен систем. Понекогаш сосема е доволно да пробате да го забрзате со апликации како Cleaning Suite.

Четвртата верзија на Cleaning Suite е колекција од управител за само-покренувачки програми (startup manager), чистач на регистарот (Registry Cleaner), но и чистач на работната меморија (RAM Cleaner), заедно со алатка за комплетно бришење апликации и драјвови. Едноставно изберете го модулот кој ви е потребен преку понудените јазичиња на врвот и започенте со процесот за чистење. Четвртата верзија прави се што правеа претходните, но значително позабрзано и со проширени поддршки за оперативните системи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии