Според iFixit: Ова се најтешките уреди за сервисирање во 2017

Порталот iFixit кој цела година расколoпува уреди овојпат „склопи“ листа на уреди од 2017 кои се најтешки за сервисирање. На листата доминираат уреди од Microsoft и Apple, а за да ја растури монотонијата, тука е првиот телефон на Essential.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии