Споделувајте видео со Twitpic

Видеата се закачуваат исто како што се закачуваат фотографиите, се логирате со вашиот Twitter/Twitpic профил и закачувате видео веднаш од сајтот, преку мобилнот телефон или преку Twitter/Twitpic клиентите.

Според Twitpic тие ќе се потрудат да бидат „една станица“ за сите споделувања на мултимедија. Можеби ќе видиме и опција за закачување на аудио фајлови. Инаку, видеата моментално се појавуваат како слики преку Twitter страната, но набргу ќе се реши проблемот да може да се гледаат видеата дирекно од страната.

Погледнете го првото видео на Twitpic.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии