Спакувајте неколку bit.ly кратки линкови во едно купче

Bit.ly Bundle ги содржи прегледите на секој линк, односно целите URL адреси за да знаете кој линк што е. Секое купче ќе може да се персонализира со додавање на анотации (коментари, краток текст) кон линкот, може да се поредат линковите и има можност да се оставаат коментари кон секое купче линкови. Еве пример на Bit.ly купче со 4 линка за Dilbert стрипот.

Има и букмарклет за полесно склопување на купче линкови.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии