SpaceEye ја трансформира вашата десктоп површина со погледи кон планетата Земја од вселената

SpaceEye е мала алатка која има за цел да поставува позадини од најразлични прикази од планетата Земја, преземени од најразлични извори од сателити.

По инсталирање на алатката, ќе видите во вашата лента од задачи мала SpaceEye икона. Доколку кликнете на иконата, ќе можете да изберете најразлични слики од нашата планета. Под секоја слика има мал зелен круг. Доколку кликнете тука ќе можете да изберете колку често сликата да биде ажурирана, а со тоа, и колку често да се менува вашата позадина.

1 коментар на “SpaceEye ја трансформира вашата десктоп површина со погледи кон планетата Земја од вселената

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии