Создавајте слајдшоу од фотографии со Photostage Slideshow

Имате голема колекција од фотографии и уште поголема желба константно да им ги сервирате на најблиските? Веќе кога ги мачите, мачете ги со стил и наместо стерилно листање на фотографиите пуштете им слајдшоу со интересни ефекти.

Photostage Slideshow Software Free е корисна апликација со која можете да ги трансформирате фотографиите во релативно импресивно слајдшоу. Можете да наместите најразлично зумирање, превртување, или преливање од една во друга фотографија, како и да вметнете наслови, музика, па дури и нарација.

Креираните ремек дела потоа можете да ги префрлите во видео форма, да ги изрежате на DVD, или да ги поставите на YouTube, односно Vimeo. Создадениот слајдшоу можете и да го поставите на некој од најпознатите сервиси за складирање на облак, па од тука да го споделите со контактите.

Процедурате е крајно едноставна и се започнува со фаќање и пуштање фотографии во самиот интерфејс од програмот. Од тука, ги префрлувате на временската линија и започнувате со средувањето.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии