Создадете позадина за телефон од вашите најчесто користени апликации

Мартин Јованчевски

во Софтвер

Повеќето од нас поминуваме исклучително многу време пред нашите телефони и едноставно се губиме во одредени апликации.

Доколку навистина сакате да дознаете кои апликации се вашето виновно задоволство, но на забавен начин, WellPaper – Digital Wellbeing Live Wallpaper е апликација за Android со која можете да создадете позадини засновани на вашите најчесто користени апликации.

Создадените позадини со WellPaper се шаренолики и со три модерни дизајни , но за да можат да се создадат мора да ѝ дадете дозвола на апликацијата да добие пристап до податоците за најчесто користени апликации.

Апликацијата е бесплатна за користење и можете да ја преземете од тука!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии