Создадете мозаици од ваши фотографии со AndreaMosaic

Мартин Јованчевски

во Веб

Во случај да имате исклучително многу фотографии, можете да ги искористите истите за да направите импресивни мозаици – нешто што, би можеле да се сложите, знае да биде интересен подарок или, во најмала рака, пријатна и лична десктоп позадина.

AndreaMosaic е алатка која го прави токму тоа – ги користи вашите фотографии и прави импресивни мозаици од нив. Како што напоменавме, што повеќе фотографии – толку е подобар финалниот продукт. Можете да наместите колку често една иста фотографија да се појавува во мозаикот, а боите на сите фотографии автоматски се прилагодуваат за да произлезе визуелно-имересивно дело.

Релативно новата 3.5 верзија на AndreaMоsaic се одликува со нова алатка, WebMosaic, која ви дозволува полесно да ги споделувате вашите креации онлајн.

1 коментар на “Создадете мозаици од ваши фотографии со AndreaMosaic

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии