„Ваш совет| Процесор и графичка“ е една од многуте теми каде корисниците, во овој случај theJoker бара совет за да си ја реши дилемата со хардверските производи и со тоа паметно да си ги потроши парите.

Можеби одлуката на крај останува на самиот корисник, но покрај само едноставна препорака, оваа тема нуди и одлична дискусија за хардверски компоненти, во која членовите ги споредуваат цените, перформансите при тоа споделувајќи најразновидни информации за хардверот.

… кликни тука за темата на форум.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии