Southpark посвети епизода на Facebook и ChatRoulette

Тоа е едно од прашањата поставени во оваа генијална сатира која на крај завршува со епското прашања – кој ја има моќта, корисникот или профилот?

Во епизодата се исмејува и ChatRoulette. Картмен и Кајл се обидуваат да најдат пријател преку овој сервис бидејќи е „одлично место каде луѓето ширум светот споделуваат идеи“.

4 коментари на “Southpark посвети епизода на Facebook и ChatRoulette

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии