South Park: Aко немаш HumancentiPad тогаш не си кул

Најновата епизода на Southpark e навистина забавна пародија на неодамнешното контроверзно откритие дека iPhone собира локации на корисници без нивно знаење.

Како напомена South Park можат да бидат претерано вулгарни.

1 коментар на “South Park: Aко немаш HumancentiPad тогаш не си кул

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии