Soluto e вид друштвен сервисер за компјутери кој ви дава детали за софтверот и проблемот, и ви дава избор како да се справите со истиот при тоа покажувајќи кои чекори превзеле другите корисници.

Soluto беше прогласен и како најдобар стартап на TechCrunch Distrupt 2010. Дискусија, прашања и импресии може да споделите на форум каде има отворена тема за Soluto.

На компјутеров му требаше 1:22мин за да се покренат сите програми. Со Soluto за 1:03 | http://www.soluto.com/ http://twitpic.com/3tbvr1less than a minute ago via Saezuri

>Soluto – Anti Frustration Software from Soluto on Vimeo.

2 коментари на “Soluto, анти-стрес софтвер

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии