Со Tab Candy до полесно менаџирање на табови на Firefox

„Со еден клик Tab Candy ви ги покажува сите други табови со што можете брзо да ги лоцирате и спените меѓу нив. Со Tab Candy исто така можете да групирате табовите и да си ја организирате работата. Можете да креирате групи од вашиот одмор, работа, рецепти, игри и друштвени мрежи, доколку има смисла да групирате табови.“ вели Аза на својот блог.

Алфа верзијата на Tab Candy можете да ја симнете тука. Потребно е да имате Firefox 4.0 за да ја користите опцијата.

An Introduction to Firefox’s Tab Candy from Aza Raskin on Vimeo.

1 коментар на “Со Tab Candy до полесно менаџирање на табови на Firefox

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии