Со Lorentz до помалку срушувањa на Firefox

„Ако плагинот се сруши или заглави, нема да влијае на останатиот Firefox. Ќе се обиде да ја стартува страната повторно и да го рестартира плагинот.“ Mozilla го објасува Lorentz.

Lorentz ќе се појави во 3.6.4 верзијата на Firefox, најавена за во мај, но доколку сакате да ја пробате и тестирате алатката ќе ја најдете тука – mozilla.com/en-US/firefox/lorentz/.

3 коментари на “Со Lorentz до помалку срушувањa на Firefox

  1. „Ако плагинот се сруши или заглави, нема да влијае на останатиот Firefox. Ќе се обиде да ја стартува страната повторно и да го рестартира плагинот.“

    Ова не е се случува кај google chrome па затоа и го користам. Често флеш плејерот се срушува crash но само табот кој го содражи се срушува а устанатите си остануваат. Додека кај мозилата целиот прелистувач се гаси и многу нервира.

    1. Конечно го средија тоа, па и со, што би се рекло, украдена финта од Chrome. Интересно firefox 3.7 ќе има опција за табови над адрес барот како кај Chrome. :)) Гледа Mozilla од другите и прилагодува.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии