Со Evernote сите белешки се на едно место

Со Evernote можете да си ги соберете сите информации кои ви се интересни, да си ги складирате на страна и да ги прочитате и искористите кога сакате. Интересно е што сервисот може да се користи со друштвени мрежи, мобилни, веб сајтови и да фаќате забелешки и тоа видео, слики, текстови, аудио … сè што сакате и сè што ве интересира. Откако ќе ги забележите работите што ве интересираа можете да си ги организирате по тагови, што е доста ефикасно.

Го избрав туторијалот за web clips т.е. фаќање белешки од веб страни. Инаку повеќе за Evernote можете да видите на нивниот веб сајт, каде има најразновидни видеo туторијали.
[youtube]TWrnbcZj4T0[/youtube]

2 коментари на “Со Evernote сите белешки се на едно место

    1. Како мислиш не е достапна? Ова е текст за веб, десктоп апликација која е достапна за сите. Evernote 2.0 е апликацијата за Android тука -> http://it.com.mk/evernote-2-0-za-android/ која исто така работи за .мк Android корисници. Тоа го знам бидејќи само што ја апдејтирав првичната верзија на телефон. :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии