Со Chrome за iOS сега може да споделувате линкови на Facebook и Twitter

Новата верзија на Chrome за iOS сега ќе дозволи да се споделуваат веб страни на друштвените мрежи Facebook, Twitter и Google+. Ова функцоналност ќе може да го направи мобилниот Chrome уште попопуларен како што е десктоп верзијата.

Покрај споделувањето, мобилниот прелистувач има опција за синхронизирање на табови, синхронизација меѓу iOS и десктоп компјутерот и снимање на историјата на пребарувањето и букмарковите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии