Со BitTorrent Surf може да се симнуваат торенти директно преку Chrome

BitTorrent ја објави BitTorrent Surf екстензијата за Google Chrome со која на корисниците им се овозможува брзо преземање на торенти директно преку прелистувачот.

Несомнено е дека голем број корисници ги користат торентите за симнување пиратерија, од филмови, музика до игри, апликации и друг вид на датотеки, и најчесто користат уште една дополнителна апликација специјализирана за тоа. Затоа, доколку не сакате да отварате дополнителни процеси, инсталирајте го BitTorrent Surf (Alpha).

Покрај самото преземање на торенти, BitTorrent Surf нуди и пребарување на торенти низ повеќе торент сајтови, како и можност самите да си додадете веб-сајт кој би го пребарувале.

[youtube]4bvwNUabmrA[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии