Smart Cover маската на HTC One M8 служи и како нотификациски центар

Новиот HTC One M8 не само што изгледа и одличен телефон, туку HTC изработи маска која што го заштитува телефонот, изгледа одлично и служи како нотификациски центар. Наместо само да го заштити телефонот, но и да го скрие одличниот дизајн на телефонот, Smart Cover Dot View за HTC One М8 е со специфчична изработка и делот кој го прекрива екранот има ситни дупчиња. Ова овозможува кога телефонот е затворен да работат само делови од екранот што нема да претставува преголемо оптоварување за батеријата. Низ овие „дупчиња“ телефонот ќе ве известува за времето,временските услови, ќе ви покажува кој ве бара на телефонот и слични нотификации.

Единствениот недостаток на Dot View e што за жал чини 50 долари, иако во одредени региони ќе доаѓа заедно со HTC One M8.

1 коментар на “Smart Cover маската на HTC One M8 служи и како нотификациски центар

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии