Слушни го твојот #thissummer твит со помош на Orange

Од досега синхронизираните може да се издвојат драматични, акциони, па дури и романтични твитови, секој поддржан со соодветна музичка позадина и специјално прилагоден глас на Мич, главниот човек за „оживување“ на #thissummer твитовите.

Have a listen to my summer blockbuster voiceover from @OrangeTheFeed #thissummer http://t.co/cglhqKpless than a minute ago via Tweet Button Favorite Retweet Reply

lol A worthy effort by @OrangeTheFeed to pronounce my name :) My summer blockbuster voiceover from #thissummer here > http://t.co/GEJTIh5less than a minute ago via Tweet Button Favorite Retweet Reply

#thissummer е дел од иницијативата The Feed на Orange, која има за цел да го направи онлајн присуството на Orange малку позабавно од стандардните онлајн активности на слични компании – официјални објави и профили на друштвени мрежи. Според ова што го видовме досега, дефинитивно добро им оди. #thissummer трае до 17 јуни, побрзајте и слушнете го вашиот филмски твит.

1 коментар на “Слушни го твојот #thissummer твит со помош на Orange

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии