Словенечкиот стартап Vox.io победи на лондонскиот Seedcamp

На Vox.io можете да се логирате преку Twitter и Facebook, и со тоа може да ги искористите контакти од друштвените мрежи кои ги споделиле своите броеви и како VoIP сервис може да правите повици преку прелистувачот кон нивните телефонски броеви. Доколку корисникот е онлајн логиран на сервисот може да си првите бесплатни повици, доколку се работи за телефонски број, мобилен или фиксен, ќе треба да си купите кредити.

Vox.io моментално е во затворена бета фаза, потребна е покана за користење. Но, подолу се неколку слики од Vox.io кои го покажуваат едноставниот и елегантен дизајн. Покрај вообичаените менија, има и опција за Quick Call, oдносно линк со кој брзо може да се пристапи до сервисот и да се сврти број.

3 коментари на “Словенечкиот стартап Vox.io победи на лондонскиот Seedcamp

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии