Следете ги само пријателите со кои најмногу комуницирате на Facebook

Можете да ја овозможите оваа опција или ако отидете на дното на News Feed страницата, и ја изберете опцијата Edit options, или ако го одберете менито што се извлекува кај Most Recent, и најдоле на менито ја одберете Edit options (слика подолу), по ќе ви се отвори прозорче како на погорната слика.

Со опцијата ќе можете да бидете постојано информирани за тоа што прават вашите омилени Facebook пријатели, а и понекогаш ќе можете и да ѕирнете што прават останатите.

1 коментар на “Следете ги само пријателите со кои најмногу комуницирате на Facebook

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии