Славејќи ги 1 мил. мобилeн корисник, WordPress објави aпликацијa за Nokia

„Секој ден над илјадници постови се пишуваат и постираат користејќи малечка тастатура на телефон и вградени камера.“

WordPress ја претстави и својата апликација за Symbian, мобилниот оперативен систем за Nokia телефоните. Апликацијата е бесплатна и може да се симне од Ovi Store. Инакѕ, WordPress има официјална апликација за другите мобилни платформи iOS, Blackberry и Аndroid.

2 коментари на “Славејќи ги 1 мил. мобилeн корисник, WordPress објави aпликацијa за Nokia

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии