Skype за Android додаде мултитаскинг за време на видео повици

Со новата верзија на Skype for Android корисниците ќе им овозможи да разговараат со пријателите додека на телефонот си завршуваат и други работи. Мултитаскингот ќе ви овозможи да продолжите да видео разговорите, а апликацијата доаѓа со можност за слика-во-слика со отворање на малечко прозорче во кое може да се следи разговорот. Надградбата на апликацијата допринесува и разговорите да се отвораат побрзо, како и добивање на слики од Skype for iPhone и останатите клиенти. Се чини дека проблемот на кој се жалат најголем број од корисниците за ненавремените нотификации за сега останува без решение.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии