Skype со видео повици за уредите на Apple

iOS уредите кои можат да ги користат видео повиците на Skype се iPhone 3GS и 4, и iPod touch 4-та генерација. Корисниците на iPad и iPod touch постара генерација можат само да добиваат видео повици, но бидејќи немаат камера нема да можат да ги направат самите.

Skype за iPhone/iPаd може да се симне од iTunes.

1 коментар на “Skype со видео повици за уредите на Apple

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии