Скратете повеќе линкови одеднаш со Fur.ly

Виктор Дано

во Совети

При внесување на линк во полесно за скратување, веднаш ви се отвара дополнително место за друга URL адреса. Кога ќе ги внесете сите линкови, добивате еден краток fur.ly линк со кој се отвара нова страна.

Таа страна го отвара првиот скратен линк и има горен бар каде може да се префрлувате меѓу сите скратените линкови. Во барот има и опција за преглед на статистиката, односно колку пати се отворени скратените линкови.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии