Скоти си направи нов персонализиран iPhone од пазар во Кина

Дејан Соколоски

во Хардвер

Се сеќавате на Скоти од YouTube каналот Strange Parts? Пред околу 9 месеци Скоти од делови пронајдени на пазарот за електроника Хуакиангбеи во Шензен креираше целосен iPhone. Во ново видео тој сега од продавниците и пазарите во Кина креира нов телефон, персонализиран iPhone.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии