Сите пораки од различни платформи на едно место со Silentale

Сервисот служи за прикажување на најновите пораки. Наликува на имејл сервис, но пораките доаѓаат од друштвените мрежи и другите сервиси што го прави поинтересен од имејл, и пофункционален бидејќи не морате да се логирате на различни платформи да проверите пораки. Silentale има и пребарувач за пораките. Одлично е што сервисот ги архивира сите пораки од сите сервиси кои потоа можете да ги разгледувате од било каде.

Интересна опција на сервисот е што ако имате еден контакт кој се повторува низ различни сервиси, Silentale ќе го поврзе сите според името.

Silentale сега е во јавна бета така да секој може да се регистрира и да го проба сервисот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии