„Едн лајк и 10 коментари, само од добри другари, ајд плис, коментар ми стави, место лајк, поук прати ми…“

Обработката која се шегува со колку ни е важен Facebook веќе е прегледана над 8.000 пати на YouTube за само 3 дена и привлече еден куп позитивни коментари.

Момците кои ја направија обработката, најверојатно од Охрид според корисничкото име nikolaohrid, се музичари кои имаат и други видеа закачени на YouTube, но тие не се толку гледани со по стотина прегледи. Интересно некои од другите видеа се тагирани како одговор (response) кон Сите мои слики видеото, односно поврзани се со линк. Можеби ова пародија ќе го привлече вниманието кон талентот?

1 коментар на “Сите мои (фејсбук) слики

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии