Синхронизирање и пристап од секаде до фајловите со SugarSync

Кога ќе го инсталирате SugarSync вие додавате фолдер на вашиот компјутер во кој со лесната повлечи-и-спушти функција додавате фајлови кои автоматски се закачуваат на веб, на облакот, при што потоа на тие фајлови ќе можете да им пристапите преку, пример, мобилниот телефон со логирање на SugarSync.com.

Ќе можете да синхронизирате повеќе компјутери така што при секое едитирање на тие фајлови во SugarSync фолдерот, тие автоматски се апдејтираат и ќе бидат достапни за секој компјутер.

SugarSync има интересна опција да синхронизирате различните фолдери со различни уреди, пример имате преполн SugarSync фолдер на мобилниот кој нема многу простор, па на дел од фајловите ќе можете да им пристапите преку интернет.

Со бесплатното користење имате 5 GB за закачување фајлови + можност да го зголемите тој простор со покана на пријателите. За повеќе простор се наплаќа, зависно од големината која ви е потребна.

(via Горјан Јовановски)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии