Симнете ја финалната верзија на Firefox 4 преку FTP сервер

Според Mozilla (и Delicon во коментарот) oва може да не биде последната и финална верзија на Firefox 4 и покрај тоа што е ‘up to date’. Во секој случај можеби треба да се почека a href=”http://it.com.mk/oficijalno-dostapna-finalnata-verzija-na-firefox-4-za-simnuvanje/” target=”_Blank”>официјалното објавување на прелистувачот, но доколку ја симнавте оваа верзија не се грижете бидејќи ќе биде надоградена автоматски.

Новиот Firefox 4 доаѓа комплетно редизајниран со интерфејс кој изгледа како тој на Google Chrome и подобрување во смисла на брзина, перформанси и поддршка за HTML5, CSS3 и WebGl, како и нови кориснички опции како Sync и Panorama.

Објавен е и Firefox 4 RC за мобилнитe Аndroid и MeeGo.

(via Download Squad)

4 коментари на “Симнете ја финалната верзија на Firefox 4 преку FTP сервер

  1. Почекајте да ја објават финалната, за да ве брои како луѓе што ја симнале. Можеби ќе се руши некој рекорд :d

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии