SideKick е екстерна батерија од Flintu која може да ве спаси од непријатности

Дејан Соколоски

во Хардвер

SideKick e необична екстерна батерија за паметни телефони. За разлика од најголем дел од сличните уреди, SIdeKick е мултифункционален. Освен што е доволно моќна за да додаде 2 часа разговор на празниот телефон, уредот може да користи обични батерии за полнење на телефонот. Дополнително, може да го користите SideKick за да го наполните телефонот од било која USB порта.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии