Што со старите телефони? Samsung има тим кој работи на ова

Замената на телефон е една од работите кои се случуват помалку или повеќе редовно. Сепак, кога ќе купите нов уред останувате со стариот, кој можеби и не е за фрлање. Што може да направите со старите телефони кои сте ги замениле? Samsung има тим на инженери кои работат на пронаоѓње на функционалности за старите телефони. Засега се чини дека главен фокус им се домашните миленичиња. Така има примери каде телефонот се користи за вклучување на светилката во аквариумот, но и за следење на храната на мачињата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии