Што се случува со паметното оружје?

Бројот на инциденти со огнено оружје во САД често се во централните вести. Токму ова е причината поради која производителите на оружје се обидуваат да понудат побезбедно оружје. Motherboard направи интересен документарен филм за: опасностите од традицоналното оружје; предизвиците пред производителите на паметно оружје и отпорот на конзервативните сопственици и љубители на оружје.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии